Time passes by (Dutch/English)

Er is een vernieuwde site. Dat was nodig omdat de oude site gehacked was. Dus momenteel staat er niet veel op wat jullie nog niet wisten. Maar ik ben van plan dit tenminste wekelijks weer te onderhouden. Deze zomer heeft meer gebracht dan doet vermoeden. Het Route du Rhum 2018 project loopt nog en de eerste gesprekken hier over zullen na half september plaats vinden. Dat is na de Hiswa te Water ( 1 t/m 6 september ) op de mooie locatie van Marina Amsterdam op het NDSM terrein in Amsterdan noord. Dat is dicht bij RMY ( Rhebergen Multihull Yachts) daar waar al mijn schepen of gebouwd of geprepareerd werden voor hun reizen.

Ik lig met de Solitario op uitnodiging van MOTORBOOT op de Hiswa te water. Jullie zijn welkom aan boord. Ik ben er ook en voor diegene die nog een boek of DVD wil kopen die heb ik bij me en ik signeer ze.

Welcome on the new site. We had to renew it because the old one was hacked. This summer actually more has happened that what is seems to be. After the middle of september I got some new talks about my Route du Rhum project and it seems to be promising. The first week of september I will be with my boat Solitario berthed at the Amsterdam in the water boatshow (HISWA) to tell my story. Welcome on board.

And from now on I will update the site anyhow once a week.

Thanks for your patience.