Bij deze ben je uitgenodigd op het business-event op 26 november.

Bij deze ben je uitgenodigd op het business-event op 26 november.

wereldleidersEen event in het teken van ondernemen, kennis delen, netwerken, veranderen en omdenken. Geen saaie zit, geen ongemakkelijke gedwongen kennismakingen, maar een losjes programma met muziek, actie en interactie over ondernemen als topsport, in de cloud werken, internet en social media, robotic boekhouden, over nieuwe kansen zien en benutten.

MELD JE AAN VIA http://www.eventbrite.nl/e/tickets-de-zekerheid-van-verandering-19250014311.

Waarom: Als ondernemer leven we een revolutionaire tijd. Nieuwe ontwikkelingen volgens elkaar in razend tempo op. Waar stap je in, waar stap je uit? Lastige vragen waarbij een ding vast staat. Voortdurende verandering is een van onze weinige zekerheden. Dat is dan ook het centrale thema van dit businessevent: De zekerheid van verandering. Hoe ga je daar mee om? Waar liggen de kansen?

Waar: Je bent donderdag 26 november welkom vanaf 15.00 uur in het Multi Functioneel Centrum Korteweg in Kampen. De presentaties duren niet langer dan elk maximaal 30 minuten, tussen alle presentaties zit een korte pauze. Jij kiest zelf welke presentatie je bij wilt wonen. Koffie, thee, hapjes en brood en soep om 18.00 uur zijn inclusief de € 25,- die je betaalt als lid bent van Bouwmeester Community.

Ben je dat nog niet, dan kun je dat nu gratis worden.  via http://www.eventbrite.nl/e/tickets-de-zekerheid-van-verandering-19250014311

Wil je dat niet, dan ben nog steeds van harte welkom na betaling van € 35,- Na afloop om ongeveer 20.00 uur is er voldoende gelegenheid om te netwerken, na te praten met elkaar, maar ook 1 op 1 met de sprekers.

De presentaties

boek reset mindOndernemen en topsport: Succesvol ondernemien is topsport bedrijven. Wat kun je als ondernemer leren van topsporters? Zeezeiler, filosoof en Nijenrode gast-docent Henk de Velde zeilde maar liefst 6 keer solo rond de wereld. Momenteel bereidt hij een van zijn laatste en misschien wel meest uitdagende kunststukje voor. Op het event hoor je wat en hoe. Uiteraard vertelt hij ook over zijn avonturen met een duidelijke link naar; ondernemerschap, naar je focus houden, discipline hebben, op tijd bewegen en aanpassen.

In de cloud: In de cloud werken wat kun je er mee en wat levert het op? Robert Siefers van het wereldwijd opererende Your Hosting uit Zwolle heeft voor Nederland het dealerschap van Mircrosoft Cloud Services verkregen. Laat je uit eerste hand enthousiast bijpraten over de nieuwste toepassingen, de voor- en nadelen.

Ter overdenking: De 24-jarige rapper, ondernemer en welzijnswerker Sonny Muilwijck heeft slechts één doel: Straatarme, rovende jongeren in Kampala helpen aan een beter bestaan. Onder de paraplu van zijn One Love stichting leert hij ze, soms met gevaar voor eigen leven, samen te werken en te leren. Hoe gefocused ben je dan? Meer dan Inspirerend!

Robotic boekhouden: Robotic boekhouden is nauwelijks omstreden, maar ook nauwelijks bekend. Als het aan Richard Brand van ONMKB ligt komt daar snel verandering in. Leer veel over deze verhelderende, veilige, flink kostenbesparende manier van online administratievoeren.

Goed gevonden worden: Alles verandert, de wereldorde, de economie, het menselijk gedrag en dus ook de marketing. Henri Bouwmeester kent de media en de reclamewereld al 35 jaar. Internet is zijn passie. Hij laat je zien hoe je er zelf op een gemakkelijke manier voor zorgt dat je site of shop goed gevonden wordt. Hoe je social media echt effectief inzet voor je bedrijf, maar ook hoe je zorgt dat je ook goed gevonden wordt, in de zin van waardering krijgen van je klanten.

Tot ziens.