Over de laatste loodjes. ( Dutch only)

Het is even wennen …na 7 lezingen in 4 dagen …nu moet ik even wennen om niks te doen. En ik kan ook niks; mijn stem is weg, snip verkouden, thuis (aan boord) zitten en kijken naar de laatste binnenkomers van de Vendee Globe; Pieter Heerema zit nog op zee, hij krijgt nog een paar zware dagen. Eerst zou hij maandag binnen kunnen zijn maar twee dikke stormdepressies houden hem tot donderdag, 2 maart, op zee. De laatste loodjes. 

Elke morgen en elke avond kijk ik naar de vorderingen. Kritiek is zo makkelijk. Ook ik heb gedacht dat hij ergens onderweg, vooral toen bij Australie er mee zou stoppen maar hij ging door en heeft het straks wel geflikt. De 5de Nederlander non-stop rond de wereld en de eerste in de Vendee Globe.

  1. Pleun van der Lugt. 286 dgn

  2. Henk de Velde 3 x en laatste keer 119 dgn

  3. Jan Wit 265 dgn

  4. Mark Slats 196 dgn

  5. Pieter Heerema ( zo te zien 116 dgn)

Ik heb een oproep gedaan op Twitter en op Facebook  https://www.facebook.com/henk.develde.1  om hem in te halen. Of ik er bij ben is niet zeker. De griep zou me tegen kunnen houden en ik heb op 1 maart weer een lezing. Hij wordt opgewacht door zijn vrouw Claartje, zijn zoons en dochters, zijn wal-team en door ons.  

…..NOG SLECHTS DE LAATSTE LOODJES.