Een benefiet lezing voor Geauke.

 

Na de HISWA vorige week, gaf ik afgelopen woensdag een lezing in Enkhuizen voor de PCOB en vandaag donderdag voor twee groepen van de basisschool Groenling in Ijsselmuiden. Twee totaal verschillende groepen; de eerste een ouderenbond; mijn ouders toen ze nog leefden hadden daar kunnen zitten …en ik dan; ook al 68, naast doelen stellen past de rust. De donderdag had ik kinderen tegenover me; kinderen met dromen. Ik vertel met plezier over reizen, culturen, de natuur maar ook over de moeilijkheden die je overwinnen moet; prachtig, vooral jonge kinderen die zijn nog onverschrokken dagdromers en dagdromers hebben de toekomst.

Het gaat over keuzes maken maar dat is soms ook makkelijker om over te praten dan te doen. Niet iedereen heeft zijn leven voor het zeggen.

OPENBARE LEZING.

8 april, aanstaande geeft ik een benefietlezing in Sneek.
Doel van deze benefietlezing is geld binnen te halen voor Geauke.
Geauke heeft het syndroom van Down, is zwaar autistisch en kreeg daarbij leukemie. Geauke is door dit alles achteruit gegaan in zijn ontwikkeling en erg verkrampt.
Om Geauke weer uit zijn verkrampte situatie te halen, is de Dolfijn therapie heel goed voor hem.
Wij willen Geauke financieel helpen om daar heen te gaan.
Help ons mee en kom naar deze benefietlezing.
Komt allen: ik vertel natuurlijk over mijn 6 wereldreizen maar voor de lange afstand zeilers onder ons trek ik ook de Jules Verne records en de Vendee Globe erbij. Zeilers, zeezeilers, vertrekkers, wegblijvers maar ook voor de dicht bij huis genieters van het element water beloof ik een anders dan anders lezing.

Deel dit bericht zo veel mogelijk.

Zie ook FB https://www.facebook.com/Geaukesdolfijntherapie/
Kaarten zijn te bestellen via: geaukesdolfijntherapie@outlook.com

Kaartjes kosten € 7,50 pp en alles gaat naar Geauke Dolfijnen therapie.