4 fotoboeken, 4 photo albums …. every picture tells a story. (English text later)

Ik maakte ze in eerste instantie voor mezelf. Het is zoveel fijner in een papieren foto album te bladeren dan het getuur op een scherm. Eigenlijk zou ik van al mijn boeken een apart fotoboek kunnen maken maar deze 4 vind ik voor eerst goed. Ik verkoop ze ook. Ze worden niet in grote oplage gedrukt, het is een POD uitgave, dat betekent Printed On Demand, de besteltijd is ongeveer 7 dagen. Ze kosten € 17,50 per stuk en dan doe ik de post. Als u ze alle 4 besteld dan is het € 60 samen.

De boeken worden gemaakt bij www.onsfotoboek.nl

Ze zijn bij mij te bestellen. Stuur me een mailtje op

oceanclubinfo@gmail.com

  • Boek 1 heet PASSING THROUGH heeft iets meer dan 40 fotos en 2 kaarten en gaat over mijn reis terug naar Alaska SE in 2018. Dit boek heeft tekst bestaande uit een artikel uit MOTORBOOT

    www.motorboot.com  

  •  
  • Boek 2 heet EEN OVERWINTERING en heeft pl/m 140 foto’s en gaat over mijn 9 maanden overwintering met de Campina in Tiksi Siberie 2003/4

  • Boek 3 is de reis met de JUNIPER a voyage to paradise. Ook deze uitgave heeft pl/m 140 foto’s. Veel van de paradijselijke eilanden van Micronesie en haar bewoners.
  • Boek 4 heet SOLITAIR SANS ESCALE de 3 nonstop reizen met de ALISUN, ZEEMAN en C1000. Wederom bijna 140 foto’s. De meesten van de zee in de Zuidelijke oceanen … the lonely sea and the sky.