Animals seen ? (Dutch/English)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onderweg zijn is een tijdloze onderneming. Ik bedoel het echte onderweg zijn. Niet het bezoeken van exotische plekken met witte stranden en palmbomen. Ik bedoel het reizen over lange, grijze afstanden, tussen hier en daar tussen verschrikking en verwondering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van het zuidelijk halfrond naar het noordelijk halfrond omdat de wereld rond is. Voordat we weer verder trekken laat ik jullie foto’s zien van de dieren die ik hier in Alaska SE tegenkwam … soms gevaarlijk dichtbij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Being on the road is a timeless undertaking. I mean the real thing is being on your way. Not visiting exotic places with white beaches and palm trees. I mean traveling long, gray distances, between here and there between horror and wonder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

From the Southern Hemisphere to the Northern Hemisphere because the world is round. Before we move on I will show you pictures of the animals that I encountered here in Alaska SE … sometimes dangerously close.


Posted in Uncategorized by with comments disabled.