Een Russische ervaring deel 2 (Dutch/English) …. a Russian experience part 2

 

Een andere dag reed ik rond in Chukotka op m’n TW125 cc Yamaha en arriveerde in Novoye Chaplino (Новое Чаплино) een klein dorp aan de kust. Op het strand waren mannen zeehonden biefstuk aan het braden. Ik sprak geen woord Russisch. Ik kreeg eerst een slok wodka en daarna een stuk vlees terwijl ze met bewondering naar de Yamaha keken …. Yamakha … Yamakha

 

 

 

Another day I drove around Chukotka on my TW125 cc Yamaha and arrived in Novoye Chaplino (Новое Чаплино) a small village on the coast. On the beach, men were frying seals steak. I didn’t speak a word of Russian. First I got a sip of vodka and then a piece of meat while they watched the Yamaha with admiration…. Yamakha … Yamakha

 

 

 


Posted in Uncategorized by with comments disabled.