De atmosfeer lijkt tot rust te zijn gekomen. (Dutch/English ) .. the atmosphere seems to have calmed down. White clouds slowly drift by,

 

en maakte scheiding tussen de wateren, die onder het uitspansel zijn, en tussen de wateren, die boven het uitspansel zijn. En het was alzo.

 

Ik lig in een kleine baai in de doorgang van het IJsseloog. s´Nachts is het donker maar het is al vroeg licht. De atmosfeer lijkt tot rust te zijn gekomen. Witte wolken drijven langzaam voorbij, Zwanen op het water. Een eendenpaar die vindt dat ik te dicht bij hun nest lig. Ik schuif 10 meter op.

 

 

 

and divided the waters which were under the firmament from the waters which were above the firmament; and it was so.

 

 

 

IJsseldelta Netherlands. I am anchored in a small bay in the passage called IJsseloog. At night it is dark but it is early light. The atmosphere seems to have calmed down. White clouds slowly drift by, Swans on the water. A pair of ducks who think I’m too close to their nest. I moved a bit .

 

 

 

 

 


Posted in Uncategorized by with comments disabled.