In het donkere ruisen van de bomen hoorde ik een geluid. (Dutch/English) .. and I listen to the wind. And amaze me. And weep. Restful in the dark

In het donkere ruisen van de bomen hoorde ik een geluid. Fris en helder. Een geluid dat vraagt, fluistert. Denk, mijn vriend. Luister. Het is een geluid van de wind. En ik luister naar de wind. En verwonder me. En ween. Rustgevend in het donker. En brom mee met het lied van de wind. En van de maan en sterren. Mensen zeggen dat je het geluid van de zee in een schelp kunt horen.

I heard a noise in the dark rustling of the trees. Fresh and clear. A sound that asks, whispers. Think, my friend. Listen. It’s a sound of the wind. And I listen to the wind. And amaze me. And weep. Restful in the dark. And hum along with the song of the wind. And of the moon and stars. People say you can hear the sound of the sea in a shell.


Posted in Uncategorized by with comments disabled.