Nu weer op m’n favorite ankerplekkie: Geen geroezemoes van mensen, huizen en straten. Wolken drijven over. Een merel roept. (Dutch/English) .. no buzz of people, houses and streets. Clouds passing by. A blackbird calls. Birds are chirping. The birds wake me up and I listen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Na een week in Ketelhaven te hebben gelegen ben ik weer ten anker gegaan. Het weerbarstige weer hield me vast in de haven maar het is er ook prettig liggen. Ik begrijp dat dit een gewilde haven is. Ook kon ik diverse wal-werkjes afhandelen; laptops even laten updaten, nieuwe SSD schijf in de navigatie computer en naar de kapper geweest.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoewel soms vies weer de wolkenluchten maakten alles goed.

Nu weer op m’n favorite ankerplekkie: Geen geroezemoes van mensen, huizen en straten. Wolken drijven over. Een merel roept. Vogels tjilpen. Of het nu roepen is of zingen, ik word wakker van de vogels en luister.

 

After a week in Ketelhaven I am at anchor again.
The unruly weather held me in port but it is a pleasant place.
I understand this is for many a favorite port.
I was also able to handle various shore work; laptops updated, new SSD disk in the navigation computer and I went to the hairdresser.
Although sometimes dirty weather, the cloudy skies made up for everything.

 

 

 

 

Back on my “most beautiful place on earth”:
No buzz of people, houses and streets. Clouds passing by. A blackbird calls. Birds are chirping. The birds wake me up and I listen.


Posted in Uncategorized by with comments disabled.