Over lezingen: twee jaar lang heeft dit stil gelegen maar nu kan er weer geboekt worden. ( About lectures; this text mainly in Dutch only although I performe the lectures in English as well).

Ik gaf nog steeds zo’n 15 lezingen per seizoen. Maar daar is de laatste twee jaar niks van gekomen. Nu kan er weer geboekt worden. Vanaf 1 nov kom ik graag langs. Kosten en info via

oceanclubinfo@gmail.com

Zie ook http://henkdevelde.com

 

 

 

Het was een jongensdroom. Als jonge jongen dwaalde ik langs de IJsselkade en ik vroeg de bemanning van de kleine kustvaarders die daar lagen waar ze vandaan kwamen of waar de reis naar toe ging. Ik zag een schip als een soort van mysterie; je wist niet waar het vandaan kwam en je wist niet waar het naar toe ging. Toen de jongen de jaren des onderscheids bereikte koos hij om kapitein te worden en toen hij de kunst van het zeemanschap machtig was besloot hij om zee-zeiler te worden. Uiteindelijk noemde hij zich “single-hander”.

 

 

 

Hij zwierf over de hele wereld, een, twee, zes keer omdat de wereld rond is en er is niets meer te ontdekken
was dan enkel meer ervaringen. Zes keer zeilde hij rond de wereld en daar verteld hij over ondersteund met een 100 tal dias. Hij neemt u allen mee naar verre oorden.

 

 

Seafaring is searching for new destinations behind the horizon and some of the chosen destinations are hard to get to. We create, we make mistakes, we burn bridges, we build new ones.

The choice is yours.

That’s the Challenge !

oceanclubinfo@gmail.com


Posted in Uncategorized by with comments disabled.