And trusted to thy billows far and near, And laid my hand upon thy mane – as I do here. Lord Byron

 

 

Een stille dag, niets aan mijn hoofd. Ja, een bepaald wachtwoord wat ik vergeten ben. Maar gelukkig bestaat de wereld uit meer dan wachtwoorden. Ik kijk omlaag naar de de grond, de wereld waarop ik leef. Ik kijk in de verte en zie de zee waarop ik voer. Ik voel mijn schip bewegen, toch nog een windvlaag in het stille grijs. En daar achter het wolkendek; de zon. Een reiger vist in het ondiepe water bij de wal.

 

And I have loved thee, ocean! And my joy
Of youthful sports was on thy breast to be
Borne, like thy bubbles, onward: from a boy
I wanton’d with thy breakers-they to me
Were a delight; and if the freshening sea
Made them a terror-’twas a pleasing fear,
For I was as it were a child of thee,
And trusted to thy billows far and near,
And laid my hand upon thy mane – as I do here.

Lord Byron


Posted in Uncategorized by with comments disabled.