Hoe lang duurt nieuw jaar …. een dag of 365 dagen ? (Dutch/English) How long is new year…. one day or 365 days ?

Hoe lang duurt nieuw jaar …. een dag of 365 dagen ? Het is hier mooi. Ik laat de dagen, soms wonderbaarlijk rustig in het grote niets als de mist de hele dag over het Ketelmeer glijdt. Alles komt en alles gaat voorbij. Soms is het melacholieke een geweldige ervaring in jezelf maar andere dagen verlang je naar wat mensen “leven” noemen om daarna weer een zijpad te nemen …

Een vriend kwam langs .. zijn woorden zeggen alles, Lands End, en zo voelt het ook op deze mistige ochtend bij Ketelhaven. Je ziet weinig van de omgeving. Genieten van de stilte, de natuur en.. de koffie.
How long is new year…. one day or 365 days ? It’s beautiful here. I leave the days the days, sometimes miraculously quiet in the big nothing when the fog slides over the Ketelmeer all day long. Everything comes and everything passes. Sometimes this melancholic feeling is a great experience in yourself but other days you long for what people call “life” and then take a side road again …


Posted in Uncategorized by with comments disabled.